Over ons


Specialist in onderhoud en koeltorenrevisies

CTSNL is een merkonafhankelijke koeltorenspecialist en levert full-service aan alle typen en merken (verdampings) koeltorens, ongeacht leefdtijd en materiaalkeuze. Periodiek en vakkundig door CTSNL uitgevoerde inspecties geven u de beste garantie voor succesvol en preventief onderhoud, resulterend in een probleemloze en optimale koeltorenwerking.

Een koeltoreninspectie rapporteert over de actuele koeltorenstatus en heeft als doel het geven van een vakkundig advies voor de zinvolle koeltorenreparaties en mogelijke capaciteitsverbeteringen. Wij bieden u graag een klantspecifieke oplossing voor uw koeltorenvraagstuk, dus service op maat.

CTSNL levert bij voorkeur goed in de markt verkrijgbare koeltoren-onderdelen zoals sproeiers, koelpakketten en druppelvangers die in de meeste koeltorenmerken standaard kunnen worden toegepast. Dit spaart kosten en verkort de levertijd.

Bij de grotere koeltorenrevisies werken wij graag samen met monteurs die door de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld. Dit bespaart kosten. CTSNL treedt dan op als meewerkend supervisor en blijft eindverantwoordelijk voor een goed resultaat.

De meeste klanten van ons zijn gevestigd in Duitsland, Belgiƫ, Nederland, Luxemburg en Zwitserland.

 

Waarom klanten voor CTSNL kiezen?

  • 20 jaar aantoonbare ervaring
  • Vertrouwd door Multinationals
  • Probleem oplossend en preventief
  • VCA gecertificeerde professionals

Download hier onze CTS Brochure

Download nu

Te warm koelwater of andere koeltorenproblemen? CTS geeft u goed advies en snelle service.
Bel +31 (0) 6 5161 4606 of mail service@ctsnl.nl